ЧП "Грація" - компанія 2017 року в галузі виробництва медичного та робочого одягуПриватне підприємство "Грація" на основі експертної оцінки Всеукраїнського галузево-аналітичного центру увійшло до числа кращих у категорії інвестиційно привабливих та надійних підприємств.

За результатами 2017 року, ТМ "Грація" отримала національний сертифікат за внесок у розвиток економіки регіону та здобула право першості за відмінну динаміку розвитку підприємства у сфері виробництва верхнього та робочого одягу!

ПП "Грація" працює на ринку України з 1998 року. За цей час підприємство пройшло довгий шлях від ательє з пошиття дизайнерського одягу для жінок та чоловіків до одного з найвідоміших українських брендів медичного одягу та уніформи.

Зараз в інтернет-магазині ТМ "Грація" - grace-atelier.com представлено більш ніж 350 моделей рідноманітного медичного одягу - халати, костюм, сукні, одяг для швидкої допомоги та одяг для робітників кафе та ресторанів.

Підприємство пишається високою якістю одягу та власними унікальними дизайнерськими розробками, що з року в рік поповнюють ассортимент магазину. На сайті можна не тільки купити готові вироби, але й замовити пошиття за мірками.

Багаторічний досвід в сфері створення одягу дозволяє спеціалістам підприємства успішно відшивати одяг за індивідуальними розмірами через інтернет. На сайті можна вказати зріст, розміри та навіть змінити колір виробу чи оздоблення.

ЧП "Грация" - компания 2017 года в сфере производства медицинской и рабочей одежды

В м. Вінниця працює власний салон-ательє, де можна приміряти та купити вироби торгової марки, а також отримати безкоштовну консультацію художника-модельєра.